Stäng Login avstängt

Joakim Romantic Joakim Romantic http://www.newromantic.blogg.se

Blogg

Blogginlägg

Some people on my block!

Av:
Joakim Romantic
Postad:
2008-09-14
Kommentarer:
10
Bigups:
3
Läst:
2526

Gick igenom vilka jag har på min vänlista och tänkte i onödighetens namn skriva ner min relation till samtliga (ingen speciell ordning). Nothing more, nothing less. Come!

Kalle - Har aldrig träffat killen men han är allas standardvän likt snubben på MySpace. Stort eloge för att han programmerat detta spretiga men eminenta forum. Ribbit yuh self!

gabriel - En god vän som jag träffade första gången på Öland Roots för ungefär tre eller fyra år sen. Vi brukar gå på skivmässor ihop och sedan lukta på dammiga vinyler.

marsjays - Tråkigt nog väldigt inaktiv på SkaWars nu för tiden. Enligt egen utsago så cyklar han väldigt mycket nu för tiden och mekar med sin hoj. En person jag bollade reggae med medan jag fortfarande försökte greppa musiken.

Rootsnatty - Aldrig träffat och känner inte heller. Däremot har han ett exemplar av Roy Ranking och Raymond Naptalis skiva och flertalet andra bra skivor. Skulle vara kul att bläddra igenom hans samling.

Soremac - Har väl ingen närmare personlig relation with Mack Daddy Mack annat än att jag väldigt ofta tycker att han skriver väldigt välresonerade och intelligenta inlägg.

Jätten Finn - Har ingen egentligen personlig relation med Jätten men jag beundrar hans produktioner inom både musik och webdesign.

Melodicah Yutman - Matthias brukar man ofta träffa ute på reggaetillställningar och då är det trevligt att snacka lite musik. En profil och eldsjäl för svensk reggae känns det som ... dessutom en oanad talang inom beatboxing!

Rastaman872 - Det var med Reggaeology jag första gången chattade på en mick och till en början vågar jag nog påstå att jag var en liten del av the Reggaeology posse. Gjorde flyers till klubben ett tag också. Kunnig på musik och en jävel på biljard.

Kikkoman - Förutom att vara en grym rappare så delar vi grymt mycket musiksmak även utanför reggae. En kille vars tips man alltid tar seriöst. En del av the big belly posse! Large up yuhself!

Debunk - En vän man lärt känna genom den mystiska och icke-existerande hubben. Sportar en stylish mustasch och är generellt härlig.

SisterSuzie - Hon jag älskar.

Bad Boy U - En bekant bekant som kör grymma klubbar i Uppsala. Har hjälpt dem med lite posters bland annat och det har även snackats om gästspel av New Romantic Posse ngn gång. Vi får se vad som händer där.

Viktorious - En väns vän och även en fantastisk producent som kommer booma upp stort. Även en grym chattare som dock verkar hålla sin mickaktivitet i det fördolda - oturligt nog.

RootsBwoy - Han jag älskar ... eller jag gillar bara RB väldigt mycket. :D Också en person man mer eller mindre lärt känna genom den icke-existerande hubben.

Color Blind - En väldigt driven och intelligent person jag lärde känna genom Gabriel. Vi talar ofta på MSN och jag är ofta dryg (genomgående tema för alla jag snackar med på MSN med). Gör stort arbete för reggaesverige med Reggae Galore! Applåder och pistolsalutering till den färgblinde.

RiotGirl - En SkaWars-klassiker som jag främst lärt känna utanför SW på olika reggaedanser. Jättesnäll ... men tyvärr oerhört inaktiv nu för tiden. :( Kom tillbaka Ankan!

Reggae-Anders - R-Anders är nog den ende personen jag verkligen kan tala mig mätt om musik med. Han kan allt om allt och lite därtill. En av reggae-sveriges riktiga profiler.

jeppeb - Förutom att vi delar intresset i Twinklarna bland annat så har jag nog skickat tusen meddelanden som inte var ämnade till jeppeb till just jeppeb. Främst för att han har snarlikt MSN-namn som en f.d. klasskamrat till mig.

Spragga Jenz - Min bror och vapendragare. Personen som fick in mig på reggae och som jag tackfullt terroriserar med olidliga maggaser.

JudgeShabba - Vi jobbade en kortare period ihop på samma lager. Snäll och kunnig kille. Tyvärr delade vi samma kukchef så båda slutade på lagret. Spragga ovan är dock fortfarande kvar på lagret.

BobbyP - Likt Kikko så är vi intresserade av mycket liknande musik utanför reggae. Spirituell jazz, djupt afrikanskt, hårt funkigt eller smutsigt hiphopigt. Go deh Bobby Culture!

Micodemus - Extremt rolig vän och dessutom härlig selector för Heavyweight sound i Örebro. Även programmerare för Reggaepedia-posse. Vi har bastat nakna ihop.

EmelieS - En av de bästa somrarna i mitt liv spenderade 17-åriga Joakim och vänner hemma hos härliga, fantastiska, snälla Emelie. Schysst musiksmak och en underbar människa!

Uppright - En av Sveriges största artister som man chattade mer flertalet gånger när jag fortfarande håll på relativt aktivt. Duktig deejay, duktig sångare och rakt igenom snäll människa.

Ras Tom I - Har ingen egentlig relation med Ras Tom I annat än att han verkar ha schysst musiksmak och vi snackat lite smått genom privata meddelanden.

Nain One - Robin gick jag i samma klass med på Södertörn. Alltid intressanta synpunkter om musik och det är kul att snacka musik med honom. En väldigt god vän jag uppskattar mycket även utanför musiken. Hans grupp (The Soul Beats The Riddim) har nyligen släppt en EP som är väldigt bra. Köp den!

Crill-Oh - En av mina äldsta internetvänner (som nu för tiden är mycket mer än så). MokkaMekka startade allt på. Tung selector som gör grymma mixtapes (ofta tillgängliga genom skivaffären Skank). Jag, Malin och Roussos utgör MM-treenigheten.

Elias1 - Lärde känna Elias genom Jens. En ytterst stilig skinhead som alltid är aktiv i antingen det ena eller det andra projektet.

Choppa B - Jag bråkar ofta med Choppa på MSN. Även om jag aldrig har träffat honom så anser jag honom vara en god vän. Klämmer ofta väldigt roliga kommentarer på SW.

Tesfa - En eldsjäl inom musik och framför allt en väldigt bra person. Har nyligen överraskat mig genom att visa sig vara en fantastisk sångare och inte bara deejay alternativt reggaeaficionado. Go deh, Jakob!

Swedon - En väldigt snäll och generös person jag talat med ett par gånger över telefon och ofta stöter på på olika forum. Har bland annat fått en fantastisk gåva med massvis reggaememorabilia som jag värderar väldigt högt. Har även fått köpa vissa skivor jag letat efter länge av honom för jättebra priser. Verkar dock ha en period borta från internet nu vilket är lite småtråkigt. En otrolig reggaekunnare! All dread hail up, Tony!

BigUp_South - Vi har väl ingen närmare relation annat än att man lärt känna varandra smått inom SW.

Janine - En vän till vänner (däribland flickvännen) och därmed antagligen en person i vars sällskap jag skulle trivas bra med. Träffade henne första gången på en Tesfa-dans vill jag minnas. Hon kom i sällskap med Johan Ridd.

Hugo Den Fete - Minns Hugo från Funkaboskolan (när jag gick i högstadiet). Han hade en hiphopgrupp och kallade sig själv Maestro vill jag minnas. En gång hade han bland annat försökt raka in artistnamnet i huvudet men blev stoppad halvvägs av sin mamma och kunde därmed bara sporta Mae eller dylikt inrakat i nacken. Hans storebror gick i mina parallellklass. Bägge två är väldigt skickliga musiker (deras far likaså vill jag minnas).

The Push - Jag fick vänförfrågan av The Push och tackade ja. Kort och gott.

Reggaeology - Jag fick hänga ganska mycket med Johan på olika reggaetillställningar när jag var ny i Stockholm och inte kände några här. Det är något jag uppskattat väldigt mycket. En vän som aldrig gillar samma reggae som jag.

TSBR - Har bara den här användaren på kontaktlistan för att min vän Robin (se Nain One ovan) är med i gruppen.

g00liPoP - Jag frågade om jag fick vara g00liPoPs vän bara för att jag blev så imponerad av hans presentation när han registrerade sig på SW. »Tjena! Jag är en liten Rude Boy på 11 bast.« är definitionen av hårdhet. Legal! Legal!

Kommentera

Logga in eller registera dig för att skriva

Kommentarer

 • Kunta

  41 år, Man, Årsta

  Bigups:
  19

  Postad 2008-09-17

  Det här var rolig läsning! Tycker också att den där Ras Tom I verkar ha god musiksmak, likt Kalcidis själv...; D

 • Bobby P

  36 år, Man, Malmö

  Bigups:
  27

  Postad 2008-09-16

  Svar till Kalcidis:

  Ingen fara, skojade med dig Kalcidis.
  Du får ta den tid du behöver på dig..

  Go mad, møed mad, mad i rättan ti...
 • Joakim Romantic

  34 år, Man, Huddinge

  Bigups:
  240

  Postad 2008-09-15

  Hehehe, vilka album är det? Ebony Rhythm Band, L.A. Carnival och Hannibal va? Ska försöka ordna dem imorgon!

  http://www.newromantic.blogg.se
 • Bobby P

  36 år, Man, Malmö

  Bigups:
  27

  Postad 2008-09-15

  Intressant detta Kalcidis.
  Stämde iaf klockrent på mig.

  Har ofta haft muspeckarn över "Ta Bort", på ditt namn.
  Just för att jag fortfarande väntar på de plattor du skulle rippa åt mig. ;)

  Go mad, møed mad, mad i rättan ti...
 • ridd

  48 år, Man, Stockholm

  Bigups:
  123

  Postad 2008-09-15

  Hehe ett par låtar gillar vi nog båda

 • Joakim Romantic

  34 år, Man, Huddinge

  Bigups:
  240

  Postad 2008-09-15

  Njäe ... så angelägen känns den inte.

  Marcusb; Är ju bara folket i min kontaktlista som jag tar upp.

  http://www.newromantic.blogg.se
 • Choppa Salomon

  28 år, Man, Järvsö

  Bigups:
  177

  Postad 2008-09-15

  lägg upp den på startsidan så nya användare får bekanta sig med skawarspossé

  Choppa, om kvinnan själv får välja
 • Marcusb

  29 år, Man, Oslo

  Bigups:
  36

  Postad 2008-09-15

  haha, jag är inte kompis med dig

  Ranking Rambo
 • RootsBwoy

  47 år, Man, Sundbyberg

  Bigups:
  20

  Postad 2008-09-14

  puss. älskar dig oxå.

  En vit text i en svart låda. Så fint.
 • Color Blind

  36 år, Man, Borås

  Bigups:
  739

  Postad 2008-09-14

  Nice initiativ. Du är bra, Jocke!

Senaste händelser

Kalender

« september 2018 »

Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Arkiv

november 2014

november 2013

augusti 2013

juni 2013

maj 2013

april 2013

april 2011

augusti 2010

augusti 2009

april 2009

mars 2009

februari 2009

januari 2009

december 2008

november 2008

oktober 2008

september 2008

Prenumerera